Meld je aan voor een GRATIS abonnement op het E-zine

'Optimaal Werken'

Tips en Strategieën voor de professionele organisatie
 
 
E-mail: *
Voornaam: *
  * Verplicht
 

en ontvang tevens als welkomstgeschenk het GRATIS E-book

'Baas in je eigen agenda'

 

Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, aanmelding verplicht je tot niets

Progressive Mental Alignment

Met Progressive Mental Alignment (PMA) leert u negatieve ervaringen die u heeft verdrongen in uw onderbewustzijn los te laten. Vindt u het lastig mensen aan te spreken? Kunt u moeilijk besluiten nemen? Heeft u podiumangst? En weet u niet waar het vandaan komt? Soms belemmeren negatieve emoties u om te groeien en stappen te zetten. In de wereld van PMA worden deze emoties ook wel ‘bad clusters’ genoemd. ‘Bad clusters’ bepalen niet alleen een groot deel van uw gedragingen, maar kunnen ook angst, verdriet, frustratie, boosheid of futloosheid veroorzaken.

PMA-coach van werkgevers, managers en ondernemers

Een PMA-coach begeleidt u bij het achterhalen van negatieve ervaringen door middel van gedetailleerde vraagtechnieken. Gebeurtenissen die een sterke invloed hebben gehad op uw levenswijze, maar die u diep heeft weggestopt, komen hierdoor aan het licht. BBCC Coaching & Mediation is voornamelijk actief in het bedrijfsleven als PMA-coach van werkgevers, managers en ondernemers. Dankzij PMA vergroten zij hun effectiviteit en leren zij beter om te gaan met werknemers, klanten, samenwerkingspartners of opdrachtgevers. Vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan.

PMA-coachingstechniek

De PMA-coachingstechniek verschilt van andere coachingstechnieken, zoals systemisch coachen of provocatief coachen, door de wijze waarop het onderbewustzijn wordt aangesproken. Toch moet de PMA-techniek niet worden verward met hypnose of andere bewustzijnsveranderende technieken. Wilt u meer weten over de PMA-coachingstechniek, neem dan contact op met BBCC.

×