Meld je aan voor een GRATIS abonnement op het E-zine

'Optimaal Werken'

Tips en Strategieën voor de professionele organisatie
 
 
E-mail: *
Voornaam: *
  * Verplicht
 

en ontvang tevens als welkomstgeschenk het GRATIS E-book

'Baas in je eigen agenda'

 

Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, aanmelding verplicht je tot niets

Counselling

Counseling helpt u om inzicht te krijgen in levensvragen, balans te brengen in uw denken, voelen, beleven en handelen en de grenzen van uw eigen mogelijkheden op te zoeken. Problemen met een psychosociale achtergrond, zoals aanhoudende stress, verminderde energie, lusteloosheid, hoofdpijn of een ontevreden gevoel, kunnen middels een counselingstraject worden opgelost. BBCC begeleidt u op weg naar oplossingen.

Werkwijze counselor

Een counselor ondersteunt u bij het doorvoeren van veranderingen waarmee u (weer) richting geeft aan uw leven. BBCC begrijpt dat er ook zaken zijn die niet kunnen worden opgelost. Soms is het beter om een manier te vinden waarop er met de omstandigheden kan worden omgaan. Daarom staat tijdens het counselingstraject uw toekomst centraal. Door het opstellen van een actieplan bepaalt u zelf hoe u die toekomst tegemoet treedt. Meer weten over onze counselingsprogramma’s? Vraag meer informatie aan.

Tarieven counseling

Welke tarieven er worden gehanteerd voor counseling? Dat leggen we u in een duidelijke offerte graag voor. Na een kennismakingsgesprek spreken we samen af hoeveel sessies u nodig heeft en gaat het counselingstraject van start.

×