Meld je aan voor een GRATIS abonnement op het E-zine

'Optimaal Werken'

Tips en Strategieën voor de professionele organisatie
 
 
E-mail: *
Voornaam: *
  * Verplicht
 

en ontvang tevens als welkomstgeschenk het GRATIS E-book

'Baas in je eigen agenda'

 

Jouw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, aanmelding verplicht je tot niets

Maak kennis met Bernadette

Coach en mediator Bernadette Boerlage

Integriteit, geduld en bevlogenheid. Deze woorden zijn coach en mediator Bernadette Boerlage op het lijf geschreven. Niet voor niets is de in Batenburg woonachtige Bernadette al jaren een betrouwbare partner van uiteenlopende bedrijven en overheden. Niet alleen op het gebied van coaching en mediation, maar ook als organisatieadviseur en vertrouwenspersoon staat zij organisaties bij. Daarnaast is zij als counselor een klankbord voor leidinggevenden, werknemers of ondernemers.

Met haar bedrijf BBCC Coaching & Mediation is Bernadette met name actief in de regio Arnhem, Nijmegen, Oss en ’s Hertogenbosch. De coachings- en mediationpraktijk staat voor een pragmatische en doelgerichte aanpak. ‘De focus ligt altijd op het behalen van structureel resultaat’, verklaart Bernadette.  ‘Tijdens mijn coachings- en mediationsessies ga ik uit van gezonde mensen die worstelen met een tijdelijk probleem waarbij ik ze kan helpen. Die uiteindelijke oplossing moet voor alle betrokken partijen aanvaardbaar zijn.’ Dankzij haar carrière in het bedrijfsleven als logistiek- en kwaliteitsmanager weet Bernadette waar zij over praat. ‘Voorheen hield ik me vooral bezig met de kwaliteit van processen en producten. Nu leg ik me liever toe op de kwaliteit van mensen. Daar valt de meeste winst te behalen!’ Als je Bernadette hoort praten over haar werk merk je dat ze hart heeft voor haar cliënten en dat ze zelf steeds kritisch is op haar functioneren. Ze maakt ook gebruik van Qualizorg, een organisatie die meet of coaching ook op de langere duur (> 1 jaar) effect heeft. De eerste resultaten worden in januari 2018 verwacht.

Wilt u meer weten over de aanpak van het coachings- en mediationpraktijk uit het Wijchense Batenburg? Neem gerust contact op voor een  kennismakingsgesprek.

×